Sport

GUSAR I JADRAN NA PRŽINI: Trening susret u očekivanju odluke o početku natjecanja

Sutra (subota) će na kominskoj Pržini snage i trenutnu spremnost odmjeriti domaći žuti i pločanski plavi.

Novi je to trening susret za oba suparnika u očekivanju odluke o početku natjecanja u nižim ligama. Kominjanima je ovo peta provjera, računajući ono nadmetanje dvije klupske postave, a jadranašima šesta. Već su se u početnoj fazi priprema susreli žuti i plavi, na umjetnoj travi u Pločama bilo je 2:0 (Musulin, Žderić) za momčad Marija Oršulića.

Prvotno je bilo dogovoreno da se opet igra u Pločama, jučer su promijenili mjesto odigravanja, i bit će ovo prvi susret na Pržini u pripremnom razdoblju.


Bilo bi dobro da eventualna kiša ne pokvari susjedsko prijateljsko nadigravanje, i zbog igre i zbog travnjaka na Pržini koji je dugo bio pod vodom. Početak susreta je u 14 sati.

Rezultati jedne i druge momčadi u pripremama.

GUSAR : Jadran LP – Gusar 2:0, Neretvanac – Gusar 6:1 (A. Medak), Neretva – Gusar 3:2 (I. Popović, I. Šutić Galić), Plavi – Žuti 3:1 (Z. Šuman, S. Vlahović, T. Babić ag / I. Popović).

JADRAN LP: Jadran LP – Gusar 2:0 (Musulin, Žderić), Jadran LP – Hajduk juniori 1:2 (S. Nikolac), Mladost – Jadran LP 2:1 (M. Musulin), ONK Metković – Jadran LP 0:2 (A. Kalfić, M. Musulin), Jadran (T) – Jadran LP 0:3 (M. Romić, M. Musulin, A. Kalfić). (jv)