Sport

GUSAR GOSTUJE U ČILIPIMA: Treća sreća

Gusara treće ovojesensko gostovanje vodi kod Konavljanina u Čilipe. Susret je to starih suparnika koji nisu do sada ispunili vlastita očekivanja. Konavljanin je još uvijek bez pobjede, a žuti su u prethodna dva gostovanja upisali identične poraze (2:3) iako su u oba slučaja vodili 2:0. Dvije domaće pobjede vratile su dobro raspoloženje među gusare pa se nadaju kako bi konačno nešto mogli osvojiti i na strani.

– Neka bude treća sreća, vrijeme je konačno da budemo konkretni i u gostima. Kao ozbiljnjoj momčadi, kakvom se smatramo, ne smiju nam se više događati situacije iz Gabrila i Krvavca. Idemo po pobjedu, težak je ispit pred nama, a iako ima nekoliko načetih ozljedama (Dodig, Bebić, Majić, Čupić, Vlahović) vjerujem da će oni koji nastupe dati maksimum i ostvariti željeni cilj – najavljuje kapetan Žute podmornice Nedo Vlahović.

Najzanimljiviji susreti 7.kola igraju se u Orebiću i Metkoviću. Kod Peljeških kapetana dolazi Žrnovo, derbi je to vodećeg dvojca, jedinih momčadi bez poraza. Na Štruvinom igralištu u Metkovića onkovci igraju protiv starih znanaca, prošlogodišnjeg prvaka Croatije.


RASPORED 7.KOLA 1 ŽNL DN (nedjelja, 3.studenog u 14 sati): GRUDA Sokol – Hajduk 1932 (Anita Nenada), ČILIPI Konavljanin – Gusar (Robert Hausvička), SMOKVICA ŠD Smokvica – Maestral (Ante Kosor), OREBIĆ Orebić – Žrnovo (Josip Dugandžić), METKOVIĆ Metković – Croatia (Renato Lacić), ČIBAČA Župa dubrovačka – Slaven (Mišo Krešić).

Tekst i foto: Jurica Vukojević

Pogled prema Čilipima, kapetan Vlahović

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci