Sport

Gusar dočekuje Jadran LP u finalu NC Neretva

Pločani su već arhivirali prvenstvenu utakmicu iz Krapine odakle su se vratili s jednim, ali vrijednim bodom, no uskršnji praznici ne znače opuštanje za plave sa ušća Neretve.

Već u utorak, 11. travnja u finalnoj utakmici županijskog kupa NC Neretva idu na noge prvom susjedu, županijskom ligašu – Gusaru iz Komina.

Utakmica koja znači i jednoj i drugoj momčadi. Pločani su favoriti ali puno puta se pokazalo da je presudan domaći teren, zato će gosti utakmici prići s posebnim respektom.


Momčad lidera 2.NL SuperSport bit će osjetno oslabljena jer u kadru neće biti nekoliko standardnih Jadranovih igrača. Trener Mišo Krstičević iz rostera će posložiti najspremnije obzirom da samo pobjednik prolazi dalje.

Piše: Branko Kulidžan / Foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci