Sport

Gusar dobio sportskog direktora i tajnika

Nakon što je nedavno novim predsjednik N.K. Gusara postao Marijan Scipioni, čelnici kluba odabrali su i novog sportskog direktora i tajnika. Funkciju direktora obavljat će Renato Srna, dok će tajnik biti Goran Kovač.


Scipioni je odradio i sastanak s trenerom seniora, Marijom Oršulićem, s kojim je dogovorena suradnja i u idućoj sezoni te će Oršulić povesti igrače Gusara u pripreme za novu sezonu. Također, Uprava kluba uspješno je odradila pregovore i s trenerom juniora, Andrejem Žderićem, kao i s trenerom mlađih uzrasta, Miletićem. Obojica će biti treneri i u idućoj sezoni.

U nekoliko narednih dana sastanak će održati predsjednik kluba, sportski direktor i trener. Tada će biti određen točan početak priprema, a svi igrači bit će obaviješteni. Također, na sastanku će se odrediti ambicije i ciljevi Gusara u narednoj sezoni.

NK Gusar

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci