Sport

Gradonačelnik Krstičević primio našu brončanu Teu Pijević

Gradonačelnik grada Ploča, Mišo Krstičević, danas je u prostorijama Grada upriličio prijem za Teu Pijević, vratarku hrvatske rukometne reprezentacije koje su na Europskom rukometnom prvenstvu osvojili brončanu medalju. Prvu medalju u povijesti za naše rukometašice, a Tea je bila jedna od najboljih pojedinaca.

“Danas sam u uredu gradonačelnika primio našu brončanu Teu Pijević, koja je na nedavnom Europskom prvenstvu u rukometu za žene ispisala povijest hrvatskog ženskog rukometa.

Danima smo s ponosom pratili nastupe naših “kraljica šoka”, a iznimno sam zahvalan što sam osobno mogao čestitati jednoj od najboljih europskih vratarki, našoj Pločanki i Stablinarki, koja je u ključnim trenucima, kada su se prelamale utakmice, pokazala vanserijski talent, mirnoću i sve ono što krasi jednu vrhunsku sportašicu.


Tea Pijević je uistinu primjer sportašice kojom se treba ponositi i u Gradu Pločama će uvijek imati navijače i podršku.

Dokazala je da i iz jednog malog grada uz puno odricanja i treninga moguće dosegnuti najviše sportske vrhove i na tome joj, u svoje osobno ime i u ime svih građana grada Ploča, čestitam.” – napisao je gradonačelnik na svojim stranicama.