Sport

GRADAC: Pripreme za 2. SUN RUN HALF MARATHON – Svi ste dobrodošli!

Udruga SUN RUN iz Gradca s područja Makarske rivijere, pod pokroviteljstvom Općine Gradac, Turističke zajednice općine Gradac te Turističke zajednice mjesta Drvenik, priprema 2. SUN RUN HALF MARATHON te manju utrku “Ništa lakše” (4km) na prostoru općine Gradac – 12. svibnja 2019. godine s početkom u 09:00h.

Staza našeg polumaratona proteže se područjem Makarske rivijere šetnicama uz more od Gradca preko Brista, Podace, Zaostroga do Drvenika i natrag. Priliku za trčanjem uz more smatramo najljepšom pozivnicom našim prijateljima trkačima i rekreativcima te se nadamo suncem okupanom danu koji će zasigurno rezultirati i ponekim skokom u more nakon utrke.

U posebnost naše staze i u izvrsno sportsko druženje uvjerili smo se prošle godine, točnije 01. svibnja 2018. godine, prilikom organizacije našeg 1. polumaratona koji je brojio 152 prijavljena trkača te 1. Humanitarne utrke na koju se prijavilo 370 trkača. Možda se tako ne čini, ali broj od sveukupno 522 prijavljenih trkača iz 8 različitih zemalja s područja regije i EU-a je za jednu malu udrugu u nastajanju jako velik i mogu reći kako smo jako ponosni na cjelokupnu organizaciju spomenutog događaja koji nam je ujedno i dodatna motivacija za organizacijom istog i ove godine. Posebane pohvale od strana trkača odnosile su se na naše volontere koji su zaista odradili najbolji posao i čija podrška nije nedostajala niti na jednom dijelu staze što će sigurno biti slučaj i ove godine.


Nagrada za najbržeg trkača u muškoj i ženskoj kategoriji iznosi 2000 kn, za drugoplasiranog 1.500kn dok treće mjesto osvaja iznos od 1000kn. Ove godine smo dodali kategoriju “najbržeg trkaća u općini” i “najbrže trkačice u općini” koji su u prilici osvojiti nagradu u iznosu od 500kn.

Prijave na utrke moguće su do 21. 04. i vrše se putem stotinka.hr gdje se mogu pronaći sve bitne informacije o utrkama, a iste možete pronaći i na našoj Facebook stranici Sun Run. Cijena polumaratona je 150kn, a cijena manje utrke iznosi 60kn.

Pozivamo sve da nam se pridruže u ovoj lijepoj te morem i suncem okupanoj sportskoj priči.

Dobrodošli ste!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci