Sport

GOŠK Dubrovnik 1919. je četvrti polufinalist Županijskog kupa!

Faraon, Žrnovo i Jadran Luka Ploče su čekali četvrtog, i dočekali GOŠK Dubrovnik 1919. u polufinalu Županijskog kupa, a povjerenik natjecanja Neven Tomičić se oglasio odmah po završetku finala Nogometnog centra Dubrovnik – Župa dubrovačka – Konavle u kojem je dubrovački sastav s 5:0 dobio Slaven na Lapadu.

– U petak, 21. travnja, u 11 sati na Lapadu održat će se ždrijeb polufinala Županijskog kupa – istaknuo je Tomičić.

Jedan trećeligaš (Jadran Luka Ploče), jedan četvrtoligaš (GOŠK Dubrovnik 1919.), jedan petoligaš (Žrnovo) i jedan šestoligaš (Faraon) među četiri najbolja. Faraon je osvojio kup u Nogometnom centru Pelješac, Žrnovo u Nogometnom centru Lastovo – Korčula, a Jadran Luka Ploče u Nogometnom centru Dolina Neretve.


U kupu jedna utakmica odlučuje. Pobjednik Županijskog kupa će u pretkolo završnice Hrvatskog kupa, naći se među 48 najboljih u državi.

 

Tekst: Tonči Vlašić / Dubrovački vjesnik
Foto: Branko Kulidžan

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci