Sport

Goran Šujić novi Jadranaš

Zadnja prinova i novi član svlačionice plavih s ušća Neretve je Goran Šujić. Radi se o 23-godišnjem lijevom bočnom koji je prošlu sezonu proveo u njemačkom SSV Eggenfelde, prije toga branio je boje Sloge iz Doboja.

Nakon ozljede Manenice, koju vuče dulje vrijeme, u stručnom stožeru jadranaša su procijenili neophodnim angažirati igrača koji popunjava pozicije na lijevom boku. Prije svega zbog duge i naporne sezone koja je pred plavom momčadi trenera Miše Krstičevića.

Šujić je debitirao u plavoj majici s brojem tri u Karlovcu, gdje su jadranaši osvojili veliki bod, a sada je svih 90 minuta bio dio momčadi u pobjedi protiv Bjelovara. Igrom na ova dva susreta je pokazao da može biti pravo pojačanje za jadranaše. Neka ga samo zaobiđu ozljede, želja je svih s Jadranova.


Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci