Sport

Gdje su mladi stolnotenisači? Planiraju li se mladi bavit stolnim tenisom?

Danas smo pisali o uspjehu STK Ploče, ovo je osvrt kluba.

Veseli nas i ovim uspjehom konkretno zahvaliti Gradu Ploče na svesrdnoj potpori za našu sklonost i potrebu za bavljenje tenisom.

Uprkos skromnim uvjetima za treninge, ne nedostaje nam borbenosti i spremnosti da dostojanstveno prezentirano svoj grad!


Ponajveći značaj ovih susreta vidimo u prigodi da se zajednici predstave najdragocjeniji sudionici – mladi članovi iz STK Konavljanin Grude, STK Libertas Marinkolor Dubrovnik i STK Lučica Vela Luka .

Pedesetak dječaka i djevojčica srčanim su borbama za svaki poen,radošću kod pobjede i suzama kod poraza, posebnim šarmom i svježinom obilježili ovaj tradicionalni turnir.

Osvjedočeni koliko koristi i radosti naš sport donosi mladima sretni smo što je stolni tenis pustio korijenje u našoj županiji!

Pitamo se istovremeno o mogućnostima da se to dogodi i u našem gradu. Ploče na očigled i radost svima , žive i rastu brigom i radom svih građana.

Zalaganje male grupe entuzijasta stavilo je grad Ploče na stolnotenisku kartu županije.

Osiguran prostor, produženo vrijeme za mogućnost treninga u terminima odgovarajućim za učenike, stručna trenerska pomoć otvorili bi mladima svijet stolnog tenisa.

Igranje tenisa uz fizičke dobrobiti dokazano pomaže zdravlju i funkcionalnosti moždanih stanica. Nasuprot klađenju, alkoholu, ovisnostima, stolni tenis gradi koordinaciju i podučava samokontroli

“Možemo li pokušati relativno skromnim ulaganjima, ponuditi danas to blago djeci Ploča” – poručili su iz pločanskog stoloteniskog kluba.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci