Sport

Gašić preokretom pobijedio Vlahovića

Pobjednik 4. izdanja pojedinačnog božićnog turnira “Metković 2016” je Karlo Gašić koji je u finalu pobijedio Nikolu Vlahovića rezultatom 3:1 u setovima. Finale je odigrano u velikoj gradskoj sportskoj dvorani, a jasno se vidjelo da oba igrača nisu baš navikla igrati u takvom ambijentu. Naime, veliki prostor i publika utjecali su na igru pa ni Gašić ni Vlahović nisu pokazali sve ono što znaju.

Međutim, finalni meč opravdao je očekivanja. Vlahović je taktički sjajno odigrao prvi set i poveo 1:0. U drugom setu Gašić dobiva na dva razlike 12:10, treći set također velika i neizvjesna borba i mladi Gašić koristi par grešaka Vlahovića i slavi rezultatom 11:9. S 1:0 u setovima, Gašić je okrenuo na 2:1 i mirnije dočekao idući set. U četvrtom setu Vlahović na početku promašuje dvije čiste lopte i do kraja nije uspio sustići odličnog Gašića koji je tako slavio s 3:1 u setovima i obranio naslov prvaka od prošle godine. Gašić i Vlahović odigrali su dobar meč, a publika ih je na kraju nagradila velikim pljeskom.

Što se tiče polufinalnih mečeva Gašić je pobijedio Juru Šetku 3:2 u setovima, dok se Vlahović izravno plasirao u finale jer Jure Volarević zbog poslovnih obaveza nije mogao doći.


Lijepo ispunjena sportska dvorana u Metkoviću, navijanje iz publike i na kraju veliki pljesak dokaz su da se stolni tenis u dolini Neretve mora još više razvijati. Sve ovo što se događa u zadnje četiri godine sa stolnim tenisom u Metkoviću i Pločama velika je stvar za ovaj sport i svi se nadamo da će se ovo održati i podignuti na još veću razinu.

ploce.com.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci