Sport

Frano Dropuljić, mladi Pločanin pozvan na desetodnevne pripreme u Bundesligu

Mladi nadareni 18-godišnji Frano Dropuljić prve svoje nogometne korake i vještinu među vratnicama počeo je graditi u matičnom klubu Jadran Luka Ploče u mlađim kategorijama.

Njegove zapažene obrane nisu promakle mnogim skautima pa je sedmodnevne pripreme 2017. godine proveo u splitskom Hajduku. Gradeći sportsku karijeru, 2000. godine odlazi polusezonu u opuzenski Neretvanac, da bi poslije kratko se zadržao u Grudama. Sada je u juniorima Plemića iz Mostara te u Zrinskom izgrađuje sebe kao igrača i osobu sa ciljem unapređenja u sporednoj stvari na svijetu.

Ovih dana stiglo je jedno veliko priznanje iz Njemačke (Bundesliga). Nogometni klub Schwaben Augsburg pozvao ga je na probne desetodnevne pripreme od 11.listopada gdje će s njime raditi Karl Heinz Riedle.


 

Piše: Branko Kulidžan

Slika: privatni album

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci