Sport

FOTO ČESTITKA PORTO TOLERU ZA 10.ROĐENDAN

U nedjelju, 10.studenog, organizacijom 5. PLOČE OPEN, karate klub Porto Tolero obilježit će 10 godina uspješnog djelovanja.


Sve je počelo 2009.godine na inicijativu Jerka Srzentića Jere, majstora karatea crni pojas 2.dan. I tako iz dana u dan i evo nakupi se 3650 dana marljivog, upornog i ustrajnog rada.

Mnogo odricanja i entuzijazma donijeli su brojna priznanja, medalje i odličja u klupske vitrine. Sve to potpisuje Jere, jedini od prvog dana u klubu, bez jednog dana izostanka, s tisućama prijeđenih kilometara putujući s jednog na drugo natjecanje. Sve medalje je teško nabrojiti, ali svako od 200-tinjak djece koji su prošli kroz klub, u ovih prvih deset godina, rado se sjeća tih dana provedenih na pločanskom tatamiju.

O veličini i značaju ovog mladog i malog sportskog kolektiva najbolje svjedoče naslovi državnih prvaka – prvakinja, medalje s Balkanskog prvenstva i Svjetskog kupa. Kvalitetan i stručan rad uvijek donosi dobre rezultate, a Porto Tolero zbog takvih rezultata krstimo klubom pobjednika.

KK Porto Tolero isključivo radi s mlađim uzrastima, ovoga trenutka u klubu je 50-ak djevojčica i dječaka.

Uz deset fotografija, nasumce izabranih, Ploče Online iskreno i od srca čestita 10.rođendan KK Porto Toleru.

Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci