Sport

FINALE KUPA: Jadranaši brane trofej u Čilipima

Danas u 17.30 sati u Čilipima je na rasporedu dugoočekivano finale Županijskog nogometnog kupa za seniore u kojem se sastaju naš Jadran LP i domaćin Konavljanin.

Podsjetimo, Jadranaši brane naslov prošlogodišnjeg pobjednika u ovom natjecanju, lani su u Čibači pobijedili Župu Dubrovačku na jedanaesterce.

Ove sezone je za Jadran LP bio dosta teži put do finala, a redom su padali: Neretva(1:0), Metković(4:1), Neretvanac(8:7, 11m), BŠK Zmaj (5:3, 11m).


Iz Jadrana poručuju kako respektiraju domaćine, no žele pokazati da nisu bez veze drugu godinu zaredom najuspješniji klub u županiji.

Trener Proleta je skupio dosta informacija o protivniku, ne bi trebalo biti nekakvih iznenađenja, ali iz iskustva znamo da je kup natjecanje nepredvidljivo, Konavljanina se ne smije podcijeniti, uz pravu angažiranost i borbu za svaki dio terena naši momci se imaju pravo nadati pobjedi i peharu.

“Svjesni smo važnosti ove utakmice, ne sumnjamo kako svi jedva čekaju izaći na teren, a očekujemo i podršku svojih 20-30 najvatrenijih navijača” – javljaju iz uprave kluba.

Utakmicu sude Miho Trković (glavni sudac), Anita Nenada i Frano Palfi (pomoćni).

Iako su suci puno bliže Čilipima vjerujemo u njihovu nepristranost i poštenje, te da će utakmica završiti bez ikakvih repova.

Sretno momci!

Čilipi:
Konavljanin – Jadran LP 17.30 sati