Sport

Filip Dropulić brončani na Europskom prvenstvu u Španjolskoj!

Pločansko dite, Filip Dropulić, osvojio je u svom debitantskom nastupu na Europskom prvenstvu u bodybuildingu koje se održava u Španjolskoj od 02.05. do 07.05.2018. godine (IFBB European Championships 2018 – 02.05. – 07.05. – Santa Susanna, Španjolska), u kategoriji junior classic bodybuilding, brončanu medalju!

Čestitamo Filipe, a prenosimo dojmove sa njegovog facebook profila:

– Hrvatska ima broncu na europskom prvenstvu! 🏅 Da napišem ovoga puta nešto više… jer, ovo je već treća sezona za redom, ne pamtim kad sam bio u suficitu s kalorijama na neko vrijeme, a gdje da sam odradio neku masu 😅


S natjecateljskim bodybuilding-om sam ponovno počeo prije točno godinu dana, u IFBB organizaciji, gdje sam se natjecao u kategoriji men’s physique u kojoj sam postigao, mogu reći ponajbolje rezultate iz naše države ikada do sad. Kako je napredak uzeo maha, ili takoreći genetika, brzo sam prešao “iz dječaka u muškarce”, što me je znalo deplasirati u navedenoj kategoriji kao npr. na svjetskom prvenstvu prošlu jesen. Primoran sam bio ići više, što mi je i bila želja, kako bi mogao pokazati svoje linije u pravim pozama ovog sporta. Početkom ovd godine sam prešao u klasik, debitirao na državnom, zatim na europskom, gdje sam ostvario izvanredne rezultate.

Tri zlata i jedna, “zlatna” bronca. Zlatna bronca? Da, zlatna bronca. Za mene sjaji kao zlato. Prijeći iz physique-a u klasik, bez odrađivanja ijednog perioda mase ili odmora…, u treću sezonu za redom, te nakon 104 dana najjačih priprema do sad debitirati na natjecanju kao što je europsko prvenstvo i uzeti medalju… zato sija kao zlato, ma da se nitko ne bih bunio i da je bilo 😄 jer, dečki su bili samo krupniji, ali budem i ja kad si uzmem pauzu da napakiram koji kg bifteka 😁 linije su tu – najvljuje još veće uspjehe Fili Dropulić.

ČESTITKE!