Sport

Europski ritam: Tri utakmice u sedam dana

Danas će seniori Jadrana krenuti put Zagreba gdje će biti smješteni ususret utakmici protiv NK DUGO SELO koje je na rasporedu sutra pred tv ekranima, a prenosit će Sportska televizija – SPTV.


Momčadi Jadrana nedostajat će ozlijeđeni Duje Manenica. Bez obzira na razne hendikepe žele se pred TV ekranima predstaviti u što boljem svjetlu te pokušati izboriti pobjedu koja ih jedina drži u utrci za naslov.

Po povratku u Ploče, slijedi priprema za finale Županijskog kupa koje je na rasporedu u srijedu u 17.00 sati u Dubrovniku, protiv domaćina NK GOŠK – Dubrovnik 1919. Naravno da bi im u ovoj uspješnoj sezoni šlag na torti bio trofej kojeg naravno neće biti lako izboriti.

Nakon kupa, već u petak slijedi polazak na put u Slavonski Brod, gdje nas u subotu čeka utakmica protiv NK Marsonia Slavonski Brod.

Tako da ih u 7 dana čeka pakleni ritam, 3 gostovanja i više od 3000 kilometara u autobusu. Vjerujemo u momke i želimo im sreću u sva tri dvoboja.Trebat će im!

Foto: Martin Burić

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci