Sport

EUROPA U PLOČAMA: Aktivno ljeto Dalmatinki, u srpnju izvlačenje za Europsku ligu!

Početak je srpnja, vrućine u Pločama ne staju, ali ne staju ni dobre vijesti iz ŽRK Dalmatinke koje prenosimo sa službenih stranica:

1. Uz našu standardnu kapetanicu Hrvatske ženske kadetske reprezentacije 𝐈𝐯𝐮 𝐁𝐮𝐥𝐞, ponosno objavljujemo da smo dobili pojačanje Dalmatinki na spisku reprezentacije. Naša 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐣𝐞𝐥𝐚 𝐙𝐞𝐥𝐢𝐜 pozvana je uz Ivu na završne pripreme reprezentacije u Delnicama. Naše cure će se spremati za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Makedoniji koje će se održati od 30. srpnja do 10. kolovoza 2022.

Želimo Ivi i Gabi puno sreće na predstojećim pripremama!


2. Lijepe vijesti dolaze nam i s Mediteranskih igara u Alžiru.
Lijevo krilo Dalmatinke, naša 𝐋𝐚𝐧𝐚 𝐉𝐚𝐫𝐚𝐤 savršeno je iskoristila svoje prve utakmice u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske te uz to, u prve dvije utakmice postigla 6 pogodaka.
Hrvatska ženska reprezentacija ostvarila je na otvaranju Mediteranskih igara dvije pobjede protiv Tunisa (28:26), te protiv Alžira (31:21).
Iako ih sutra čeka posljednja utakmica u skupini protiv reprezentacije Španjolske, seniorke su s današnjom pobjedom osigurale polufinale.
Bravo Lana, ponosni smo na tebe, ali nismo ni sumnjali 💪🏼 !!

3. Nastavljamo objavu s našom 𝐍𝐢𝐧𝐨𝐦 𝐁𝐮𝐫đ𝐞𝐥𝐞𝐳, koja se trenutno nalazi u Zadru na pripremama mlađe kadetske reprezentacije. U sklopu priprema odigrat će se trening-utakmice s reprezentacijom Italije.
Sretno i našoj Nini do kraja priprema!!!

4. Kao što smo već usputno spomenuli, nakon daleko najuspješnije sezone Rukometnog kluba Dalmatinka, ove godine je izborna Europa!! Naš klub starta iz pretkola Europske lige!!

Izvlačenje parova bit će održano 19. srpnja 2022. godine, tako da više informacija uskoro. Poželimo sreću i našoj ekipi da izvuku što lakšeg protivnika u pretkolu Europske lige.

Da, 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐀 𝐔 𝐏𝐋𝐎Č𝐀𝐌𝐀 !!!