Sport

Ekipi Mirlović Zagora ženski dio turnira ‘Eugen Erjauc’, večeras završnica i muškoga dijela

Trijumfom ekipe Mirlović Zagora završen je ženski dio Memorijalnoga malonogometnoga turnira Eugen Erjauc. Ekipa iz Unešića u finalu je s 2:0 pobijedila ekipu Širokoga Brijega sastavljenu od kadetkinja ŽNK Neretva.

Treće mjesto osvojila je ekipa Dobra stara Neretva sastavljena od bivših i sadašnjih nogometašica ŽNK Neretve koja je u utakmici za treće mjesto pobIjedila ekipu RA Jerkovac.

Uz te ekipe na turniru su sudjelovale ekipe Debele mačke sačinjene od pionirki Neretve i Burazeri ekipa djela seniorki Neretve.


Najbolji strijelac turnira je Lucija Borovac iz Dobre stare Neretve, najbolja igračica Nikol Šunjić iz Mirlović Zagore, a fair play ekipa je RA Jerkovac. Nagrade su podijelili Lucija Boras, Ante Zovko, Mladen Jakić, Marijana Odak Krstičević, Zrinka Mijoč i Ivana Puljević

„Zahvaljujemo svim curama na sudjelovanju publici na odazivu. Uz odlično suđenje mladog suca Marina Tomasa, fizija Ivanu Puljević, tajnika sportske zajednice Mladena Jakića i Lucije Boras priveli smo ženski dio turnira do kraja. Gošće turnira su bile Udruga lađarica Gusarice“, poručili su organizatori.

Završnica muškoga dijela turnira je večeras na Orašini. U 21 sat igra se utakmica za treće mjesto između ekipa MNK Doljani i Hangover, a u 22 sata je finalna utakmica između ekipa Narona rez i Carpe Diem.

Tekst: MetkovicNEWS

Foto: Jure Zovko

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci