Sport

Dvije medalje za KK Porto Tolero na Državnom prvenstvu!

Još jednim nastupom na prvenstvu Hrvatske nastavili kontunuitet osvajanja državnih medalja. U naše Ploče ovaj put smo donijeli 2 medalje. Jedna je zlatnog sjaja naše izvrsne Line Šutić koje je lavovskim borbama ostvarila 5 pobjeda te se popela na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kg. Lini je to druga državna medalja nakon bronce osvojene 2013 godine u Biogradu.

Svoju prvu državnu medalju, ovog puta brončanu osvojila je naša Borja Šutić u kategoriji učenica do 32 kg. Uz malo više sreće moglo je i bolje, ali s obzirom na veliki talent i predanost radu ne sumljamo da je pred njom sjajna karijera u karateu.

S ove dvije medalje obogatili smo našu riznicu državnih odličja te tako do sada u 7 godina postojanja kluba imamo ukupno 10 medalja od čega 5 zlata, 1 srebro i 4 bronce.


Tekst i fotografije: Karate klub Porto Tolero

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci