Sport

DUGOGODIŠNJE PRIJATELJSTVO: Veterani Osijeka ugostili MNK Maslinu

Zajednička slika pred utakmicu

Nakon skoro dvije godine ponovo na okupu su bili stari sportski prijatelji malonogometaši Masline iz Ploča i veterani NK Osijeka. Ni COVID 19 nije ih spriječio da poštivajući sve epidemiološke mjere otputuju u Osijek te uz jedno nezaboravno druženje koje traje već godinama i ovaj put odigraju revijalno veteransku prijateljsku utakmicu. U Erdutu je odigrana a završila je pobjedom veterana Osijeka rezultatom 4:2.

Veterani Osijeka: Žitnjak, Kos, I.Grnja, A.Rakela, B.Rakela, Popović, Rudež, Bendeković, M.Babić, Glumac, Josić, Priegl, Samardžija, J.Pavić, Skender, A.Sebenji. Stručni tim – M.Španjić i B.Vučević

MNK Maslina: I.Nikolac, B.Barbir, I.Jelavić, S.Klarić, I.OstojićI.Galić, D.Marević, L.Franić, V.Grbavac, N.Ujdur. Voditelj – T.Beidenegl


Strijelci: 1.0 – Rudež, 2.0 – Žitnjakk, 3.0 – M.Babić, 3.1 – Galić, 3.2 – Marević, 4.2 – Žitnjak.

Pločani su bili gosti i na prvenstvenoj nogometnoj utakmici između Osijeka i Hajduka a svoje mjesto su našli u počasnoj loži što je još jedan dokaz i primjer koliko ova dva veteranska malonogometna kluba uvažavaju jedni druge. Lijepu uspomenu iz grada na Dravi ponijeli su svi igrači koji su dobili dres sa svojim imenom i prezimenom i godinom starosti.

Treće poluvrijeme, nastavljeno je uz domjenak i druženje do kasnih sati, te dogovoren je uzvratni susret  u studenom ove godine.

Piše: Branko Kulidžan

Slike: Branko Barbir