Sport

Dubrovačko-neretvanska županija nastavlja ulagati u ciklotirizam

Ovime se omogućuje da lokalni biciklisti i sve brojniji cikloturisti imaju na biciklističkim rutama potrebnu opremu koja diže razinu usluge i predstavlja standard u regijama koje žele razvijati ovakav oblik ponude. Cikloturizam je novi brzorastući segment turizma koji nadopunjuje ukupne sadržaje, osobito u ruralnim područjima županije.

Ugrađena oprema je financirana iz projekta MIMOSA u okviru programa Interreg Italija -Hrvatska 2014.-2020., a vrijednost projekta za Dubrovačko-neretvansku županiju iznosi: 369.735,00 €. Značenje akronima MIMOSA – Maritime and multimodal sustainable passenger transport solutions and services – Pomorski i multimodalni održivi putnički promet te je osim u razvoj cikloturizma u okviru projekta dosada investirano i segment pomorstva.


Tekst i foto: dubrovacki.slobodnadalmacija.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci