Sport

Draženko Jurković prvo pojačanje Gusara

I dok se uveliko radi i gradi na igralištu Pržina u Kominu svlačionica žutih dobila je novog stanovnika. Član županijskog prvoligaša Gusara postao je pouzdani i iskusni vratar Draženko Jurković Bato.


Jurković se spustio nekoliko kilometara nizvodno Neretve i majicu Maestrala iz Krvavca zamijenio je žutom kominskih gusara, koji su lani bili treći. Kominjani vjeruju da će biti pravo pojačanje za momčad trenerskog dvojca Stjepan Vlahović – Filip Medak i važna karika njihove igre.

Posebno što momčad Gusara u novoj sezoni 1 ŽNL Dubrovačko-neretvanske ima izazovnu zadaću, neće biti domaćin u svom Kominu iz već spomenutog razloga, kompletne rekonstrukcije i izgradnje sportskog kompleksa na mjestu dosadašnjeg igrališta Pržina.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci