Sport

DRAMA NA UTAKMICI U OPUZENU Nogometaš Neretvanca nakon borbe za loptu udario glavom u zid

Igrala se 65. minuta, za loptu su se borili igrač Neretvanca Filip Pandža i Junaka Sylla Mandaw Daoude. Pandža je nakon dvoboja pao, te udario glavom u zid. Gledatelji na tribinama u Opuzenu, igrači u terenu su se odmah uhvatili za glavu, te potrčali prema nastradalom nogometašu, koji je tražio pomoć.

Prekid je potrajao desetak minuta. Pandža je nakon toga ustao te napustio teren. Utakmica 5. kola završila je bez pogodaka, sa čak trinaest žutih kartona. Dvojica igrača su zbog drugog žutog morala ranije u svlačionicu. Prvo je s desetoricom ostao domaćin u 44. minuti, drugi žuti je dobio Nikola Šunjić, a u 65. minuti drugi žuti je zaradio Daoude nakon dvoboja s Pandžom.

Najvažnije, utakmica na Podvornici nije završila tragedijom. Nema tko nije, kad je Pandža glavom udario u zid, promislio na tragični događaj iz zadarskih Stanova iz 2008. godine kad je nastradao Hrvoje Ćustić.


Pandža je, izvješća govore, nakon pružene liječnićke pomoći napustio teren, te otišao na dodatni pregled u bolnicu. Ima osam šavova na glavi.

Kako je to izgledalo u 65. minuti utakmice u Opuzenu možete pogledati OVDJE.