Sport

Dostupno još samo nekoliko stotina pretplata za Poljud

Hajduk je odlučio “iz poslovno-operativnih razloga” ograničiti broj pretplata na dvadeset tisuća, a kako je do sada prodano više od 19,5 tisuća, jasno je da će svi oni koji su planirali to obaviti u pauzi prvenstva – morat požuriti. Evo službene Hajdukove objave:

Svi mogući rekordi vjernih Hajdukovih navijača oboreni su u 2023. godini. Broj članova približava se impozantnoj brojci od 103.000, a Hrvatsku i svijet obišle su impresivne scene proslave i fantastične koreografije koja je krasila poljudske tribine u derbiju kada je dosegnuta brojka od 100.000 članova. Poljud je u šest odigranih utakmica u ovoj sezoni pohodilo 162.967 gledatelja, od čega u prosjeku 27.161.

Trenutni broj pretplatnika je na brojci od 19.568, a Klub je iz poslovno-operativnih razloga donio odluku da će se ta brojka zaustaviti na 20.000 (što je ispunjenost gotovo 2/3 stadiona) nakon čega će se zaustaviti prodaja sezonskih ulaznica.


Polusezonske pretplate se neće prodavati, a svi oni koji je do sada nisu uspjeli kupiti/obnoviti imaju tu mogućnost dok se ne dosegne 20.000. prodana pretplata.

Svim pretplatnicima za sezonu 2023/2024. dostupna je opcija ustupanja svog pretplatničkog mjesta u slučaju da nositelj pretplate ne može prisustvovati određenoj utakmici.

Pretplatnici koji žele ustupiti svoje mjesto za pojedinu utakmicu za početak moraju biti registrirani na stranici hajduk.mojekarte.hr. Oni koji su registrirani se moraju prijaviti i kliknuti na “SIDI NA MOJE MISTO”. Više pročitajte na: SIDI NA MOJE MISTO.

Tekst i foto: trafika.hr i hajduk.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci