Sport

DOMAĆINI FAVORITI, ALI .. Pločanski boćari gostuju na Donjem Brgatu

Pred pločanskim boćarima je posljednji ovogodišnji prvenstveni nastup. U subotu, u sklopu 7.kola, gostuju na Donjem Brgatu kod momčadi Postranje.

Šteta što su plavi s Močvare u prethodnom kolu izgubili od Mokošice igrajući, zbog kiše, na neutralnom terenu u metkovskoj dvorani. Zlata bi vrijedili ti bodovi, ali što je tu je, ništa se ne može vratiti.

Postranje je apsolutni favorit, ali ..


– Domaćini su među 2-3 najbolje ekipe u ligi, ali idemo pokušati odigrati što bolje, pa možda nas rezultat nagradi. Nećemo biti kompletni, bit će par izostanaka, među njima je i kapetan Antonio Kraljević – najavljuje voditelj Vinko Šetka.

Susret se igra u subotu, 16.listopada, s početkom u 16 sati. Nakon ovog kola slijedi zimska stanka, a natjecanje se nastavlja u proljeće.

RASPORED 7.KOLA 2 HBL Dubrovnik Neretva: Omladinac – Slivno, Umčani HVIDRA Gromača, Mokošica – Slaven, Postranje – Ploče, Torcida Osojnik – Rijeka. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci