Sport

Domaćin brani naslov pobjednika

Udruga Prvi ročnik HV Ploče nastavlja s organizacijom memorijalnog turnira u spomen na svoje suborce, poginulog Zvonimira Dropulića i preminulog Ernesta Lutmana. Deveto je to izdanje ovog natjecanja na kojem će nastupiti dječaci uzrasta U-11 Jadrana LP, Neretve, ONK Metković i Orebić.

Turnir će se održati u nedjelju 17.rujna na pomoćnom igralištu Jadranova s umjetnom travom. Početak natjecanja je zakazan za 16,30 sati, a sastaju se Jadran LP – Neretva, te ONK Metković – Orebić.

Pobjednici ovih polufinalnih parova igrat će u finalu za pobjednika turnira, a poraženi za broncu. Organizatori su pripremili nagrade za sve momčadi sudionike, a priznanja će dobiti i najbolji pojedinci (igrač, vratar, strijelac). Naslov pobjednika od prošle godine brane dječaci Jadrana LP, godinu prije slavili su mali nogometaši Neretve.


Ovoga puta sastat će se u polufinalu, a prvi puta nastupit će dječaci iz županijskog prvoligaša Orebića. Pokrovitelji ovog zanimljivog natjecanja su Grad Ploče i Županija Dubrovačko – neretvanska.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci