Sport

Djevojke sa Neretve u Dalmatinskom derbiju pobijedile ŽARK Split

Nije prvoaprilska šala već u Dalmatinskom derbiju u Splitu djevojke sa Neretve tri su pogotka više od domaćih dala i dva boda vrijedna upisala!


Splićanke su dobro krenule i rezultat se lomio do 25. minute kada su Pločanke ubacile u veću brzinu i poluvrijeme riješile s 3 pogotka u svoju korist.

U drugom dijelu, iako oslabljene bez A. Zelić, M. Žderić, Bule, Domić, Lovrić i Tolić, igračice Dalmatinke su držale rezultat. U 55. minuti ponovo igračice Splita dolaze do poravnanja 23:23, ali više od toga nisu mogle, jer gošće su bile odlučne da do kraja dođu do bodova. Sa zvukom sirene počela je pobjednička pjesma.

Dalmatinka se trenutno nalazi na 7. mjestu s 19 bodova, a u sljedećem, 21. kolu koje je na rasporedu 15.travnja, u Domu športova dočekuju ekipu Osijeka.

Piše: Branko Kulidžan
Foto: RK Dalmatinka Facebook

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci