Sport

Đino Giljević još četiri godine na čelu ZRS-a Dubrovačko-neretvanske županije

U hotelu Bebić održana je izborna skupština Zbora rukometnih sudaca Dubrovačko-neretvanske županije, na kojoj je predsjednik Đino Giljević podnio izvješće o radu u protekle prve četiri godine djelovanja zbora.

Posebno se osvrnuo na težak početak i nerazumijevanje pojedinaca, koji su pokušali opstrukcijama spriječiti djelovanje Zbora, no nisu uspjeli jer su imali veliku podršku od čelnih ljudi UHRS-a i HRS-a. Kroz proteklo razdoblje isključivo su se financirali od članarina, osnovali su strukovno povjerenstvo na čelu sa Ivicom Glavinićem, suradnja sa stegovnim sucem, tajnikom, članovima upravnog i nadzornog odbora bila je više nego dobra, prisustvovali su svim skupštinama UHRS-a i redovno izvršavali svoje obaveze premas UHRS-u i HRS-u. Udruga trenutno broji 27 članova, a za svaku pohvalu je da su među njima dva premijerligaška para sudaca i jedan nadzornik. U budućem razdoblju posvetit će više pažnje i rada s mladim sudačkim kadrom i uspostaviti još bolju suradnju sa svim tijelima koja su usko vezana za rad Zbora.

Nakon izvješća prišlo se izboru i glasovanju za novog presjedavajućeg Zbora sudaca, gdje je jednoglasno ponovo izabran dosadašnji predsjednik Đino Giljević.


Pripremio: Sana