Sport

Derbi u Pločama: Jadran LP dočekuje Uraniu, na klupi debitira Marin Oršulić

Jadranaši su od ponedjeljka marljivo radili pod novim trenerom Oršulićem, a svi su naravno fokusirani na sutrašnju utakmicu protiv Uranie. Neće biti smak svijeta ako se ne pobijedi, no svi u klubu razmišljaju o ta tri važna boda.


Urania je odlična ekipa, treću sezonu su stanovnik 3.HNL Jug i stalno su pri vrhu. Nanizali su čak pet pobjeda, a vjerujemo i nadamo se da je došlo vrijeme da se taj niz u Pločama zaustavi.

“Naš putokaz treba biti zalaganje, agresivnost i odlučnost koje se pokazalo u utakmici s Neretvancem i sigurni smo da se puno jače ekipe u takvom slučaju neće lako dočepati bod(ova). Nama će nedostajati Tadić koji će biti “out” vjerojatno neko vrijeme zbog neugodne ozljede mišića, a upitan je Romić koji se tek vratio u puni trenažni proces nakon dugotrajne ozljede gležnja” – napisali su na službenim stranicama kluba.

Našim momcima želimo puno sreće u nastojanju da se dočepaju troboda!

Utakmica je sutra, subota, u 15.00 sati na Jadranovu.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci