Sport

DERBI NA JADRANOVU: U goste dolazi visokoplasirani Split

Pred Jadranašima je još jedan izazov, nakon Uranie i Junaka, u goste nam stiže još jedan  visoko plasirani klub, ovaj put RNK Split.

Odigravanje ove utakmice sve do prije par trenutaka je bilo upitno. Naime, zbog velikih oborina i poplava skoro polovica igrališta je bilo pod vodom. Međutim, naši vrijedni vatrogasci iz JVP Ploče su zadnja tri dana pumpama ispumpavali vodu te se gotovo sva voda povukla s terena.

“Ovim putem im se zahvaljujemo JVP Ploće, kao i Luci Ploče d.d., Lučkoj Upravi Ploče i Izvoru Ploče na ustupanju svojih pumpi za ispumpavanje vode” – napisali su iz Uprave kluba.


Što se tiče igračkog kadra, Jadran će biti lišen pomoći požutjelog Dulaja i još nedovoljno oporavljenog Tadića, no svi ostali igrači su spremni za sutrašnji nastup.

Po teškom terenu sigurno neće biti neke ljepote u igri, do izražaja će najviše doći fizička spremnost, borbenost i agresivnost.

“Ako naši momci uđu u utakmicu od prve minute kao prethodne tri, borbeno i agresivno, ako se budu zajedno branili i napadali, ”ginuli” za svaku loptu onda ćemo se i ovoga puta radovati.

Želimo sreću našoj ekipi da nas obraduju još jednom pobjedom!” – poručuju čelnici kluba.

Subota u 13.00 sati

Jadran LP – Split

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci