Sport

DERBI NA JADRANOVU: U goste dolazi Junak iz Sinja, lider prvenstva

Na Jadranovom igralištu se sutra igra treći derbi u nizu. Nakon pobjeda protiv Neretvanca (4:0) i Uranie (3:0), na rasporedu je derbi protiv trenutnog lidera i aktualnog prvaka Junaka iz Sinja.

U prošlom kolu u Vodicama naši su momci donijeli prvi bod s gostovanja (1:1), dok je Junak slavio u lokalnom derbiju protiv Hrvaca rezultatom 3:2.

O ekipi Junaka se zna da imaju glavu i rep, već drugu godinu zaredom drže prvo mjesto, no ponukani dobrim izdanjima u prethodne dvije utakmice Jadrana, s pravom se možemo nadati pobjedi.


“Naši igrači će biti posebno motivirani i ne sumnjamo da će dati sve od sebe da na najbolji mogući način odrade sutrašnju utakmicu. Pametnom, strpljivom i borbenom igrom pokušat ćemo doći do pobjede, a ako ne bude išlo naravno da ćemo muški stisnuti protivniku ruku. Kao što i svaki put govorimo, ukoliko naši momci budu na nivou što se tiče zalaganja i pomaganja jedan drugome u igri, niti jedan klub neće biti favorit na Jadranovom.

Nedostajat će već duže ozlijeđeni Tadić,a mi našem treneru i igračima želimo sreću” – napisali su uoči sutrašnje utakmice na službenim stranicama Jadrana.

Prije utakmice održat će se minuta šutnje za preminulog Nikolu Grgurinovića Šamiju, legendarnog vratara Jadrana, jednog od prvih.

Počivao u miru.

JADRAN LP – JUNAK, SUBOTA 14.00 SATI, IGRALIŠTE JADRANOVO