Sport

DERBI NA JADRANOVU: Susret Jadrana i Neretvanca, dvoboj oca i sina Prolete

JADRAN LP 🆚 NERETVANAC

🏆 8. kolo 3.HNL jug
🏟 Jadranovo – Ploče
📆 12.10.2019.
🕓 15.30 h

U Pločama u Neretvanskom derbiju naš Jadran LP dočekuje susjedni Neretvanac. Jadran se nalazi na 10. mjestu (8 bodova), dok Opuzenci dolaze sa posljednjeg mjesta još bez pobjede.


Momčad Gorana Prolete bi sutra trebala biti kompletna i sa najačim snagama Pločani ulaze u susret za novu pobjedu. Opuzenci također ulaze u utakmicu pojačani, u konkurenciji su Bubalo, Sušac i Deak, samo Grbešića nema zbog kartona.

“Naravno da priželjkujemo pobjedu naše momčadi s kojom bi vratili mir i kovali nove planove o osvajanju bodova. Neće biti lako, pogotovo jer Neretvanac zabija dosta golova, u pripremama su doveli dosta novih igrača, a zadnjih dana još nekolicinu kvalitetnih i našim dečkima neće biti lako. Sigurni smo da su naši momci shvatili većinu svojih pogrešaka na koje im je ukazao trener Proleta” – najavili su sutrašnju utakmicu čelnici našeg trećeligaša.

Ova utakmica će biti jako zanimljiva za obitelj Proletu, Goran protiv Borne. Otac i sin u trećeligaškom okršaju, Goran (bivši igrač i trener Neretvanca) te Borna, stoper Plavih koji je odlično iskoristo minutažu trenera Oršulića.

“Vjerujemo da će lijepo vrijeme privući dosta gledatelja pa pozivamo sve naše vjerne navijače i simpatizere da podrže našu momčad i da zajedno dođemo do uspjeha. Podsjetimo da će prije utakmice biti održana minuta šutnje u spomen na 20.godišnjicu stradanja naših šestero mladih sugrađana i bivših igrača Jadrana LP” – piše još na službenim stranicama Jadrana LP.

Uvijek je ovo derbi s dobro popunjenim tribinama, čvrstim nogometom i velikom željom za pobjedom, sigurno nas očekuje zanimljivih i emotivnih 90 minuta u Pločama.

1️⃣ ❎ 2️⃣