Sport

Denis Burmaz: Kroz poziciju člana NO zalagao bih se na jačanju povezanosti s Dalmacijom i Hercegovinom kao bazenima za stvaranje novih igrača

Jučer su objavljeni svi kandidati za novi Nadzorni odbor, a objavljena su i njihova motivacijska pisma. Evo što je napisao dipl. ing. elektrotehnike i magistar ekonomije Denis Burmaz:

‘Poštovani,

Rođen sam 21. 1. 1974.godine. Odrastao sam u Pločama, gdje sam završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao sam 1998. g., elektrotehniku, smjer: automatika, u Splitu na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, a magistrirao sam ekonomske znanosti, smjer: organizacija i menadžment u Zagrebu na Ekonomskom fakultetu 2012. godine.


U svojoj profesionalnoj karijeri, koju mogu podijeliti u 3 faze, radio sam kao kao IT Manager i na kraju kao Izvršni direktor i član Uprave u korporativnom okruženju telekomunikacijske i osiguravajuće industrije. Zajednički nazivnik svih poslova koje sam obavljao i zadataka koji su stavljeni ispred mene su rad, predanost poslu, hrabrost i u konačnici uspjeh.

Iako sam već 15 godina stanovnik Zagreba, ljubav prema Dalmaciji i Hajduku je nešto što vremenom jača, a ne kopni. Na prvoj utakmici sam bio s nepunih 10 godina i od tada sam stalni sudionik svih utakmica Hajduka, kad god mi to obaveze dozvole, dugogodišnji sam član Torcide i Hajduka, ponosni sam vlasnik dionice Hajduka.

Na nagovor i preporuku velikog broja prijatelja iz Splita i Dalmacije, sudjelovao sam u izborima 2018. za predsjednika NK Hajduk, na kojima sam ušao u krug završna 4 kandidata. Upravo kombinacija iskustva na top menadžement pozicijama, radnih i etičkih načela, spremnosti na kontinuirani rad i učenje, velike energije, poznavanja karaktera Splita i Dalmacije i nepresušne ljubavi prema Hajduku, me čini idealnim kandidatom za poziciju člana NO Hajduka. Kroz poziciju Člana NO zalagao bih se na jačanju i nastavku izgradnje omladinske škole, jačoj povezanosti s Dalmacijom i Hercegovinom kao bazenima za stvaranje novih igrača, jačanju branda NK Hajduk, financijskoj stabilnosti, transparentnorn i poštenom upravljanju i vođenju. vezivanju na dugoročne partnere i sponzore i boljim sportskim rezultatima. Stojim Vam na raspolaganju i za osobno prezentiranje po potrebi.’

Srdačan pozdrav,

Denis Burmaz,

Hajduk živi vječno!

dalmatinskiportal.hr