Sport

Dejan Goševski pojačanje RK Metkovića

Danas je RK Metković potpisao ugovor sa makedonskim desnim bekom Dejanom Goševskim. Dejan ima 24 godine i prošao je poznatu makedonsku školu u HC Metalurgu gdje je odigrao i svoje prve seniorske minute. Nakon toga prelazi u HC Ohrid i na posljetku u Golden Art odakle stiže u naš klub.


Dejan je bio standardni reprezentativac svoje zemlje u kadetskom i juniorskom uzrastu, isprofilirao se kao ponajbolji desni bek makedonske lige te sada stiže u Metković po potvrdu svog talenta.

Naš klub je duži period pratio Dejana, već na zimu je postojala obostrana želja za realizacijom, ali se nije dogodilo, međutim sada je na obostrano zadovoljstvo posao zaključen.

Dejan Goševski prilikom potpisa:

“Kao jednom mladom igraču, ogromno mi zadovoljstvo i čast predstavlja biti dio kluba kao što je Metković.

Očekujem da zajedno sa suigračima i našim navijačima bilježimo dobre rezultate i sa nestrpljenjem očekujem početak priprema.

Na polusezoni prošle godine su me kontaktirali ljudi iz kluba i zamalo je već tada došlo do suradnje, bio sam jako iznenađen koliko su znali o meni i to mi je bio znak da me klub stvarno želi. 

Sada smo se vrlo brzo i lako dogovorili, sretan sam i jedva čekam dolazak u Metković.”

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci