Sport

Đani Barbir se vratio nakon svega, Pločanin novom pobjedom obranio FNC naslov prvaka!

Nije imao uvjeta u Pločama, bilo je, ili otići u Dubrovnik, u Gladiator, ili u Zagreb. Odabrao je glavni grad jer je, istaknuo je, u njemu imao veći izbor. MMA je počeo trenirati s 14 godina. Kad je stigao podno Sljemena, navukao je boksačke rukavice, te je čak i odradio nekoliko boksačkih mečeva…


Ali, Pločanin Đani Barbir je uvijek na prvom mjestu imao slobodne borbe. Prije devet mjeseci postao je FNC prvak u srednjoj kategoriji. Nakon tog uspjeha ostvarenog u Puli nije ga bilo devet mjeseci u akciji. Kako je istaknuo fightsite: imao je problema s ozljedama, bilo je problema i oko menadžmenta, no stvari su ipak sjele na svoje mjesto te ćemo ga i dalje gledati u FNC-ovom kavezu.

Prije devet mjeseci je ‘‘submissionom‘‘ pobijedio Andija Vrtačića i postao prvakom srednje kategorije. Potom sve navedeno, ali sad je opet tu. Večeras se borio u zagrebačkoj Areni protiv Arkadiusza Maziakowskog, poljskog borca kojemu je ovo ujedno bio definitivno i najveći meč do sada. Đani je ušao kao ogroman favorit, te opravdao tu ulogu. Ostvario je novu pobjedu. Pločanin je i dalje vlasnik pojasa FNC-ovog prvaka srednje kategorije!

Piše: Tonči Vlašić/Dubrovački vjesnik

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci