Sport

Đani Barbir potpisuje ugovor sa najjačom europskom MMA agencijom KSW MMA!

Prva sezona Armagedona nadmašila je sva očekivanja. Show u organizaciji Fight Nation Championshipa na čelu s Draženom Forgačem pružio je fenomenalne borbe, kakvih se ne bi posramile i velike svjetske organizacije.


Najboljem borcu Armagedona trebao je ići potpis s poljskim KSW-om, a sad ‘matchmaker’ Wojsław Rysiewski donosi još bolje vijesti, prenosi portal Fightroom.hr

– Kao što već sigurno znate, prije nekoliko mjeseci dogovorili smo se s ljudima iz Armagedona kako će jedan od pobjednika turnira dobiti ugovor s našom promocijom. Ipak, dodatno smo porazgovarali, u diskusiju uključili i trenera Trojana Zelga Galešića i dogovorili kako ćemo dati dva ugovora borcima s Armagedona! – počeo je popularni Wojo pa dodao:

– Bit će to Đani Barbir (23, 4-0) i Andi Vrtačić (26, 1-0). Njih dvojica trebala su se sastati u finalu Armagedona, ali Vrtačić je otpao zbog ozljede. Sad ćemo tu borbu prebaciti. Nadamo se da ćemo uskoro postići dogovor i obznaniti kako po drugi put dolazimo u Hrvatsku te da će borba Barbira i Vrtačića biti dio carda.

Podsjetimo, Vrtačić nije mogao nastupiti u finalu Armagedona u srednjoj kategoriji zbog velikih problema s leđima.

– Već duže vrijeme imam problema s leđima, a to sam tajio od Zelga. Znao sam da mi je ovo životna prilika, a bilo me strah uopće napraviti magnet jer su mi fizioterapeuti govorili da bi to mogla biti hernija diska u što nisam želio vjerovati, a već dva mjeseca imam problema s živcem u donjem dijelu leđa. Neki put nisam osjećao zadnju ložu i gluteus, sve se znalo ‘umrtviti’, ali ja sam išao na injekcije i pio tablete protiv bolova samo kako bih mogao trenirati i otići na finale – rekao nam je Andi pa dodao:

– Znao sam koliko je muke iza svega ovoga i mislio sam da ću otići u kavez pa makar i na jednoj nozi. Nakon posljednjih intenzivnijih sparinga je Zelg (op. a. Galešić) poludio i rekao kako moramo odgoditi meč na što sam ja rekao da ću otići iz kluba ako se to dogodi. Bilo je tu svega, otišao sam iz dvorane, bio sam vruće glave. Naravno, nisam razmišljao o posljedicama i kasnije smo sve riješili, ali znate kako je to kad cijelog sebe date u nešto pa morate odustati – objašnjava pulski borac.

Nakon Armagedona, pričalo se kako bi Barbir mogao na Aleksandra Ilića (32, 13-4), ali to se nije realiziralo. Prema riječima Rysiewskog, ni neće, barem još neko vrijeme. Barbir nam je kazao kako izrazito respektira Vrtačića i da očekuje atraktivan meč. Borac iz Trojana preferira stojku i stilom podsjeća na Ilića.

Tako nakon prve sezone ‘Armagedona’ sklopljena su tri ugovora s KSW-om jer uz Andija i Đanija isti otprije ima i Daniel Bažant (29, 4-2). Druga sezona ‘Armagedon Jamnica Pro Sport‘ MMA lige kreće 26. lipnja, piše Fightroom.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci