Sport

Đani Barbir nastupa na prvom Fight Nation Championshipu!

Nova hrvatska borilačka promocija, Fight Nation Championship, objavila je kako će svoju prvu priredbu održati 5. listopada ove godine. Njen osnivač Dražen Forgač najavio ju je kao promociju kroz koju bi priliku za nastupe i skupljanje iskustva trebali dobiti prije svega mladi i talentirani MMA borci.

Dražen Forgač, bivši hrvatski MMA borac te glava zagrebačkog American Top Teama, već neko vrijeme imao je ideju stvoriti borilačku promociju kroz koju bi mladi i talentirani domaći borci dobili priliku nastupiti u profesionalnoj borbi, ali isto tako i predstaviti se publici.

Otkrio je i neke talentirane borce koji će nastupiti na prvoj priredbi. To su Jakob Kosić, Đani Barbir, Rok Krušić, Denis Lovrić i Stanislav Krofak..


“Đani Barbir otišao je na kratko u boks da popravi ručnu tehniku i usput postao vice prvak Hrvatske u seniorskoj konkurenciji. Sada je član American Top Teama Zagreb i jedan od najvećih hrvatskih MMA potencijala uopće. Idući profesionalni meč odradit će 05.10. na priredbi Fight Nation Championship u Zagrebu” – rekao je za našeg Đanija u najavi priredbe.

Priredbe će se održati u American Top Team dvorani, plan je postaviti tribine koje će primati oko 600 ljudi. Organizator procjenjuje da će imati pune tribine.