Sport

Đani Barbir nastupa na FNC 11 u Zagrebu! Po prvi će puta braniti titulu u srednjoj kategoriji

FNC-ov prvak u srednjoj kategoriji Đani Barbir je upravo potvrdio svoj nastup u zagrebačkoj Areni idućega mjeseca. Neporaženi hrvatski borac je u devetom mjesecu prošle godine osvojio titulu u ‘‘zakašnjelom‘‘ finalu Armagedona, a tom prilikom je ‘‘submissionom‘‘ svladao Andija Vrtačića.

Dugo se raspravljalo o Đanijevom statusu u FNC-u, no izgleda da je priča ipak dobila sretan završetak. Barbir se vraća u FNC-ovo borilište, i to idućeg mjeseca na FNC 11 priredbi u zagrebačkoj Areni.

Đani nije nastupio od devetog mjeseca prošle godine i osvajanja FNC-ove titule, ali dobre su vijesti da ćemo ga tu gledati i dalje. Na FNC 11 priredbi ga očekuje Poljak Arkadiusz Maziakowski (6-3). Radi se o podosta nepoznatom poljskom borcu koji je u svojoj profesionalnoj karijeri upisao 6 pobjeda i tri poraza, a sva tri je doživio prekidom. Prema Tapologyju ima omjer 6-3, a prema Sherdogu 5-4.


Maziakowski u svojoj karijeri nije nastupio protiv nekih zvučnih imena, niti se borio u nekoj poznatijoj organizaciji. Uglavnom je mečeve radio po slabijim poljskim organizacijama, tako da će mu meč protiv Barbira biti veliki iskorak.

Što još reći osim da Đaniju želimo da dođe do prve obrane titule u srednjoj kategoriji i da zadrži svoju nulu. FNC 11 se održava 28.5. u Areni Zagreb.

Izvor: Fightsite

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci