Sport

Đani Barbir (16) amaterski prvak Hrvatske

Borac metkovskog Kickboxing Bandog teama, Pločanin Đani Barbir, postao je amaterski prvak Hrvatske MMA lige u kategoriji do 77 kilograma.


Po godinama kadet, Barbir se zbog nedostatka protivnika u svojoj kategoriji prijavljuje u seniore te preko 25-godišnjeg protivnika postaje seniorski amaterski prvak Hrvatske MMA lige već sa svojih šesnaest godina. Njegov trener, svima već poznati borac MMA lige Ivan Vladimir, rekao je kako je ponosan na Barbira i njegov veliki uspjeh, te da je Đani borac kojeg u budućnosti tek čekaju veliki nastupi.

– U Metkoviću ima puno takvih momaka i cura koji bi mogli poručiti odlične rezultate, ali Klub nije prepoznat od Grada Metkovića i djeluje bez ičije financijske pomoći, te ako se to ne promijeni kako budu stizali rezultati natjecatelji će biti primorani predstavljati druge gradove kao sto sam to i sam činio, istaknuo je Vladimir.

Đani je u finalu pobijedio favoriziranog borca iz Banja Luke Srđana Šućura tehničkim nokautom.

metkovic-news.com

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci