Sport

DALMATINSKI DERBI: Pločani sutra pritiv Hrvaca idu isključivo na pobjedu

Pločanski drugoligaš uspješno plovi nogometnim stadionima nakon 8. kola i za sada je još uvijek jedina neporažena momčad.

Nakon utakmice u prošlom kolu protiv Osijeka II pokazalo se da angažiranom i dobrom igrom mogu do pozitivnog rezultata. Greške koje su se događale u prethodnim kolima sveli su na najmanju moguću mjeru.

Nakon povratka u Ploče su u dobrom raspoloženju nastavili sa trenažnim procesom i pripremama za dalmatinski derbi koji je na rasporedu sutra 15.listopada (subota) kad im stižu neugodne Hrvace koje se u posljednje vrijeme sve više dižu igrom i pozitivnim rezultatom.


Pločanski strateg Mišo Krstičević na raspolaganju ima sve igrače iz rostera spremene za sutrašnji ogled, a na travnjak će najspremniji do nove pobjede i bodova.

Utakmica se igra s početkom u 15 sati.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci