Sport

Dalmatinki treće mjesto na I. Međunarodnom rukometnom turniru za djevojčice

Rukometni turnir u Metkovicu by metkovic-news.com

Pod sloganom Igrajući rukomet stječemo nove prijatelje! jučer je u Gradskoj sportskoj dvorani Metković, u organizaciji škole rukometa ŽRK Metković, odigran I. Međunarodni rukometni turnir za djevojčice, Metković 2014.

Među šest regionalnih ekipa, uzrasta od 2000. godišta i mlađe, prvo mjesto je osvojila ekipa Split 2010 koja je u finalu savladala ekipu Metkovića rezultatom 16:11. Trećeplasirane su bile djevojčice RK Dalmatinke iz Ploča koje su u borbi za treće mjesto pobijedile ekipu ŽRK Ljubuški sa 14:11. U utakmici za 5. i 6. mjesto bolje su bile rukometašice RK Levalea iz Nikšića koje su svoje sugrađanke iz kluba Sutjeska savladale sa visokih 14:1.

Za najboljeg strijelca turnira, sa postignuta 24 pogotka proglašena je Ivana Grmoja iz ŽRK Metković, dok za najbolju igračicu Lea Franušić iz RK Dalmatinke. Najboljom vratarkom proglašena je Katja Blajić iz ŽRK Split 2010.


Nagrađivanim ekipama i pojedincima, uz prigodne govore nagrade su uručili izbornik Hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža, predsjednik i dopredsjednica ŽRK Metković Mate Nikolić i Danijela Vidović, te dožupanica Marija Vučković i dogradonačelnik Metkovića Nikola Grmoja.

Tekst i foto: www.metkovic-news.com

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci