Sport

DALMATINKE GOŠĆE VODEĆE LOKOMOTIVE

Pobjedom Podravka Vegete u Koprivnici protiv varaždinske Koke rezultatom 37:22 (21:11) u četvrtak je otvoreno  16.kolo 1 HRL (Ž). Ostali susreti na rasporedu su u subotu, 16.veljače, a naša Dalmatinka gostuje u Zagrebu kod vodeće Lokomotive, jedinog sastava s maksimalnim bodovnim učinkom. Ne treba niti naglašavati tko je apsolutni favorit u ovom nadmetanju, Lokomotiva je u listopadu u Pločama slavila s visokih 32:14 (14:7). Dalmatinke će nakon drugog ovogodišnjeg domaćeg poraza (Split 2010, Trešnjevka) imati dva susreta zaredom u kojima nemaju ama baš nikakvih izgleda, sada Lokomotiva a onda domaćinstvo Podravka Vegeti 23.veljače.

-Bit će to za nas prave prijateljske, testne utakmice u kojima se želimo pomalo vratiti u formu i pripremiti za ono što nas čeka nakon toga. Konačni rezultat odnosno pobjednik je tu neupitan. Idemo pokušati protiv jakih protivnika odigrati nešto što bi nam moglo koristiti kasnije – kratko će u najavi trener Ivan Jerković.

Početak susreta protiv Lokomotive zakazan je za 18 sati, a među lokosicama važne uloge imaju reprezentativke Tea Pijević (golmanica)  i Anamarija Boras (desno krilo), bivše Dalmatinke.


RASPORED 16.KOLA 1 HRL (Ž): KOPRIVNICA Podravka Vegeta – Koka 37:22, RIJEKA Zamet – Osijek, SESVETE Sesvete Agroproteinka – Bjelovar, ZAGREB Trešnjevka – Umag, ČAKOVEC Zrinski – Murvica, ZAGREB Lokomotiva – Dalmatinka, Split 2010 slobodan.

Tekst i foto: Jurica Vukojević