Sport

Dalmatinka ‘lovi’ desetu pobjedu u prvenstvu

Do kraja ligaške sezone rukometašice Dalmatinke imaju po dva domaća i gostujuća ispita. Na ušće Neretve stižu Trogir 58 i Bjelovar, a dalmatinke će putovati u Čakovec Zrinskom i Zagreb Lokomotivi. Što se tiče konačnog plasmana i statusa tu su mirne. I sljedeće sezone igrat će u prvoligaškoj konkurenciji. A, to je bio prvi i osnovni cilj. U malom dalmatinskom derbiju s Trogirankama su favorit i tražit će desetu pobjedu.

– Bez obzira u kojem sastavu igrali idemo po dva boda i nadam se da ćemo to ostvariti bez većih problema. Inače, do kraja natjecanja, u ova preostala četiri susreta, osnovna zadaća bit će nam pokušati konačno kompletirati sastav i što bolje se pripremiti za završnicu Kupa koja se igra u Poreču od 24. -28.svibnja. Imali smo sreće kod ždrijeba i kada smo već stigli do završnice red je da se predstavimo u što boljem svijetlu, u konkurenciji Lokomotive, Podravke i Koke.

Ujedno, nagrada je to svim igračicama za trud i pokazano tijekom ove sezone, posebno u teškom i zahtjevnom razdoblju od siječnja ove godine. Možemo reći da je iza nas još jedna uspješna sezona – naglašava trener Ivan Jerković.


Susret protiv Trogira igra se u nedjelju, Dom sportova, od 19 sati.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci