Sport

DALMATINKA Igra se za prestiž

Dogovorom klubova susret 24.kola 1 HRL (Ž) odigrat će se danas (četvrtak) i to u Nedelišću. Bit će to nadmetanje prvih susjeda na ljestvici, Zrinski je šesti, Pločanke stepenicu niže, uz šest bodova viška na strani sastava iz Čakovca. Jedne i druge ulaze u ovaj susret bez rezultatskog imperativa ili bilo kakvog opterećenja. Igrat će se prije svega za prestiž.

Što se tiče sastava koji će put sjevera Hrvatske, znat će se prije samog polaska autobusa. Imena u službenom zapisniku, kao manje više za sve susrete u ovoj godini, diktirat će obveze igračica u školi, na fakultetu, te poslu. Neće biti niti Ive Bule koja još uvijek miruje zbog ozljede koljena.

Dalmatinkama je ovo predzadnje gostovanje, još im slijedi domaćinstvo Bjelovaru i za kraj put u Zagreb na vjerojatnu promociju novih starih prvakinja Lokomotive.


Kako ističu u klubu ovi susreti su, prije svega, priprema za ono što slijedi krajem svibnja kada je na rasporedu završnica Hrvatskog kupa u Poreču. A, tamo će Dalmatinka biti u odabranom društvu, uz Lokomotivu, Podravku i Koku.
– Mi bi htjeli pobijediti, ali..- kratko i znakovito će uoči Zrinskog trener sastava s ušća Neretve Ivan Jerković.

Susret se igra u NGC Aton Nedelišće od 19 sati.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci