Sport

Dalmatinka će bez rezultatskog pritiska ugostiti jaki sastav Bjelovara

Na oproštaju s domaćim navijačima Dalmatinka će u sklopu predzadnjeg 25.kola ugostiti jaki sastav Bjelovara. Domaće rukometašice nemaju nikakav pritisak što se tiče rezultata, gošće su pak u izjednačenoj borbi sa Splitom 2010 za treće mjesto. Ponovo će domaćin biti nekompletan, priča je to koju već znaju i vrapci na grani. Sigurno nema Ive Bule (ozljeda) i Josipe Oršulić (posao), a upitnik je kod imena Renate Vladimir zbog lakše ozljede.


-Idemo se nadigravati, pokušati provesti na parketu ono što smo vježbali i uigravali. Kvalitete Bjelovara ne treba posebno isticati, i ovaj susret je dio priprema za završnicu Kupa. Lagano, opušteno, ali pametno i odgovorno, to je cilj u ovom susretu – kratko najavljuje domaći trener Ivan Jerković.

Uvod u susret bit će mala svečanost, mlađe kadetkinje Dalmatinke, brončane sa zadnje državne završnice, bit će predstavljene navijačima sa svojim legendarnim trenerom Antom Jerkovićem. Lijepa gesta kluba i sigurno poseban doživljaj za ove mlade rukometašice, a već sada možemo reći da se među njima kriju buduće nositeljice igre pločanskog prvoligaša.

Susret Dalmatinka – Bjelovar igra se u Domu sportova, subota, od 19,30 sati.

 

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci