Sport

DALMATINKA – Čast je biti na promociji prvakinja

Ligaški dio sezone rukometašice s ušća Neretve zaključit će gostovanjem kod Lokomotive. Dalmatinke će biti prve koje će moći čestitati novim starim prvakinjama Hrvatske. Lokosice su apsolutni favorit i sve osim njihove pobjede bilo bi iznenađenje.

Po već ustaljenom običaju, tijekom ove godine, sastav trenera Ivana Jerkovića neće biti kompletan. Zbog ozljeda neće biti Ive Bule (koljeno), Ive Žderić (zglob) i Renate Vladimir (list), a hoće li još netko izostati znat će se prije samog polaska za Zagreb. Navikao je trener Jerković na ovakvu situaciju i želja mu je da njegove igračice odigraju najbolje što mogu u ovom trenutku.

Motiv za dobru predstavu Pločanke imaju u činjenici da nastupaju na promociji i potvrdi prvakinja, a uz to susret će izravno prenositi Sportska televizija. Ujedno, Dalmatinkama je ovo zadnja i najbolja priprema za polufinale Hrvatskog kupa u Poreču gdje će se 25.svibnja sastati s još jednom institucijom hrvatskog ženskog rukometa Podravka Vegetom.


Susret Lokomotiva – Dalmatinka igra se u subotu, Dom sportova Zagreb, od 16 sati.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci