Sport

CVIJANOVIĆ SPUŠTA LOPTU “Čeka nas teška završnica u posljednja dva kola”

Pobjeda Jadran Luka Ploče u prošlom kolu protiv momčadi Junaka pokazala je još jednom snagu lidera koji se borio ne samo protiv gostiju već i više sile, gospode koja dijele pravdu.

Uprkos svemu nisu dozvolili iznenađenje i obradovali su svoje mnogobrojne navijače sa vrijedna tri boda. Jednom nogom su već zakoračili prema pobjedničkom postolju koje je namjenjeno prvaku trećeligaškog juga.

Dobro i efikasno su odigrali u napadu a čvrsto i energično u obrani. Ipak, desetkovani su za sljedeće kolo, ne može se računati na pola momčadi zbog žutih kartona koje je podijelio sudac, a koji su mnogima bili treći.


Strateg Pločana Darko Cvijanović tako neće moći računati na Dina Primorca, Aljošu Krstičevića, Ivana Raiča, Luku Bubala i Nikolu Perića.

Do kraja ostalo je još 180 minuta, a plavima s ušća Neretve treba samo bod da dođu do željenog cilja. Posljednje gostovanje u proljetnom dijelu je u Baškoj vodi protiv Uranije, dok će sezonu završiti pred svojim gledateljima u posljednjem kolu protiv susjeda Neretvanca iz Opuzena.

– Nema sumnje da nas čeka teška završnica u posljednja dva kola. Sve oči i uši pratiti će ishod naših utakmica. Mi ćemo, bez obzira na nedostatak nekoliko igrača, u narednoj utakmici dati svoj maksimum jer vjerujem da možemo završiti utrku za prvaka na najbolji mogući način – zaključuje Darko Cvijanović, strateg Pločana.

Piše: Branko Kulidžan