Sport

Ćulum srebrni, a Šendo brončani na Prvenstvu Hrvatske

U Splitu je održano 9. službeno prvenstvo Hrvatske u MMA za kadete, juniore i seniore, na kojem je sudjelovalo 97 boraca iz 17 Hrvatskih MMA klubova. Turnir je održan u organizaciji JJK Uragan, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog MMA saveza i Svjetske MMA federacije (WMMAA), na kojem je osim rekordnog broja boraca iz cijele Hrvatske prvenstvo bilo iznimno iznad prosjeka posjećeno, što je davalo još veći draž borcima u borbama za što bolji plasman.
Svoj obol turniru dali su i borci iz kluba slobodnih borbi Predator iz Ploča. Tako je mladi Matej Šendo u kategoriji juniora do 75 kilograma osvojio 3. mjesto, a Ivan Ćulum također u kategoriji juniora, ali do 80 kilograma osvojio zavidno 2. mjesto. Treba naglasiti da je ovo prvi put da je službeno MMA prvenstvo održano u Dalmaciji, odnosno u Splitu, kojem je nazočila i jaka delegacija Hrvatskog MMA saveza – predsjednik Željko Banić, počasni predsjednik Alen Klabota te Alexander Engelhardt izvrši direktor Svjetske MMA federacije. Na samom kraju visoka gospoda su bila više nego zadovoljna viđenim na prvenstvu, zadovoljni organizacijom kluba domaćina te vrhunskim suđenjem nacionalnih sudaca na čelu sa Zlatkom Klarićem i Jadrankom Čačićem.

Pripremio: Sana
Slike: Arhiv KSB Predator

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci