Sport

Crtice s Jadranova: NIŠTA OD POVRATKA KORDIĆA, LOVRIĆ ČEKA OPERACIJU

Anđelo Kordić ipak neće biti dio jadranove posade u proljetnoj plovidbi trećeligaškim jugom. Šteta, jer kako kaže direktor Jadrana LP Petrit Pero Dulaj postojala je želja sve tri strane (Zrinjski, Jadran LP, Kordić) i sve je bilo dogovoreno.

Kordić je počeo trenirati s Jadranašima, odigrao pripremni susret u Prološcu protiv Mladosti, međutim ispriječili su se propisi. A, baš se trener Mario Oršulić obradovao Kodićevu povratku jer se radi o kvalitetnom desnom bočnom koji uz obrambene zadaće uspješno ordinira i u napadačkim akcijama.

U rosteru jesenskih prvaka 3 HNL – jug ovoga proljeća nećemo vidjeti mladog napadača Luciana Lovrića jer bi sutra (ponedjeljak) trebao biti podvrgnut operativnom zahvatu prednjih križnih ligamenata. Sretno Lovriću, uz što brži i uspješniji oporavak, a Kordiću želimo, gdje god bio, dobre igre i napredak u karijeri.


Od novosti s Jadranova još jedan detalj, golmanska razmjena s početka priprema Jadran LP – Gusar dobila je novi izgled. Luka Benić vratio se na Pržinu kod Gorana Oršulića Rare, a mladi Mario Vukanović ponovno je dio svlačionice momčadi Marija Oršulića. (jv)

Luciano Lovrić
Mario Vukanović