Sport

Columbia pobjednik malonogometnog turnira Šarić Struga

U predivnom ambijentu igrališta Guvno, uz samu Crnu riku, saznali smo pobjednika ponovo pokrenutog malonogometnog turnira na Šarić Strugi.

To je momčad Columbia koja je u nadmetanju s Lacusom, dostojnom pravog finala, bila uspješnija u dugom nizu penala. Regularni dio okončan je bez pobjednika u zanimljivoj i borbenoj igri, prva serija penala 3:3, a onda pripetavanje Ivana Medaka i Ivana Arara u pet serija otišlo je na stranu Arara za konačnih 8:7 Columbije.

U susretu za broncu uvjerljiva je bila momčad Joko i Džindžan uz hat-trick prvog topnika turnira Zlatka Kušurina. Za najboljeg igrača proglašen je Ivan Arar iz pobjedničke momčadi.


Boje Columbie su branili: Ivan Markić, Domagoj Domić, Mario Markota, Saša Burđelez, Ivan Arar, Matko Krilić, Ivan Marković, Stipe Nikolac, Žarko Visković.

REZULTATI: za 3. mjesto Joko i Džindžan – Dar mar 4:0 (Kušurin 3, Pijević), finale Columbia – CB Lacus Baćina 2:2 (8:7) (Nikolac, Arar / I. Medak, Batinović

Piše: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci