Sport

Četiri Dalmatinkina asa pozvana u reprezentaciju

Lijepe vijesti stižu iz jedinog pločanskog prvoligaša Dalmatinke. Na prvo ovogodišnje okupljanje juniorske reprezentacije Hrvatske pozvane su Iva Bule, Petra Gustin i Gabrijela Zelić.

Juniorke se okupljaju 27.veljače i uz tjedan dana vježbanja odigrat će dva prijateljska susreta protiv odgovarajuće selekcije Slovenije. Od 6. – 16.srpnja juniorsku reprezentaciju očekuje nastup na Europskom prvenstvu u Rumunjskoj.

Nina Burđelez bit će dio kadetske reprezentacije Hrvatske koja će nastupiti na Mediteranskom prvenstvu u Grčkoj (Nafplio – Peloponez), od 26.veljače do 05.ožujka.


Deset reprezentacija sudjeluje na ovom natjecanje. Okupljanje je u Zagrebu 24.veljače, zatim mini pripreme u Slavonskom Brodu.

Četiri Dalmatinkina ASA potvrda su već dobro poznatog uspješnog rada s mladima. Sretno im!

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci